top of page

Vánoční poselství: Světlo ve tmě a umění naděje

Jak se blížíme ke konci roku, naše srdce jsou těžká z tragédie, která se nedávno odehrála. V těchto chvílích je důležité držet se blízko těch, které máme rádi, a najít útěchu tam, kde to jen jde. Přestože jsou letošní svátky pro mnohé z nás poznamenané smutkem, přeji vám všechno nejlepší, klidné a pokojné vánoční svátky a doufám, že nový rok přinese klid a nové začátky.

 

S nadějí, že umění může být jedním ze způsobů, jak najít světlo i ve tmě, bych vás ráda pozvala na svoji nadcházející výstavu v galerii Kunsträume grenzenlos v německém Eisensteinu (U Železná Ruda). Je to místo, kde jsem jako dítě trávila mnoho času a kam se vracím s láskou.

 

Výstava je otevřena od 25. prosince, a přestože oficiální vernisáž je naplánovaná na 13. ledna, jsem zde pro vás, abychom společně oslavili krásu, kterou umění přináší i v těžkých časech.

 

Při pohledu na hory a zasněžené scenérie Šumavy se nemohu ubránit pocitu úžasu a pokory. Výstava je pro mě oslavou toho, co umění může být – mostem mezi realitou a snem, místem setkání a místa, kde se můžeme znovu spojit s přírodou i sami se sebou.

 

Přijměte mé nejupřímnější přání a doufejme společně v lepší a světlejší zítřky.


Zalévání slunečnice






24 zobrazení0 komentářů
bottom of page