top of page

Pozvánka na Surrealistickou výstavu IMAGO!

S radostí vás zvu na skupinovou výstavu IMAGO, kde mám tu čest vystavovat spolu s dalšími talentovanými umělci. Tato výstava je oslavou snových a absurdních realit surrealismu, inspirovaných díly velikánů jako třeba Salvador Dalí a Max Ernst. Místo, které je mi blízké od dětství, nyní hostí naše díla - galerie umění Kunsträume grenzenlos v Bayerisch Eisenstein, jen kousek od hranic, v německé části města Železná Ruda.


Výstava probíhá od 25. prosince 2023 do 7. dubna 2024 s oficiální vernisáží dne 13. ledna v 18 hodin. Každý umělec zde má svůj prostor, kde můžete procházet z jedné mysli do druhé a prožívat jedinečné smyslové zážitky. Čeká vás cesta do fantastického světa surrealismu, kde každý obraz otevírá dveře k novým významům a interpretacím.


Adresa galerie: Bahnhofstraße 52, 94252 Bayerisch Eisenstein, SRN.

Otevírací doba: Středa až neděle: 11:00 - 17:00, včetně bavorských svátků.

Další podrobnosti najdete na webu galerie. Spojení vlakem je pohodlné. Po uměleckém zážitku můžete navštívit i přilehlou gastronomickou provozovnu Schmugglerhütte.


Přijďte objevit díla inspirující se surrealismem a poznat osobní výrazy každého z nás v samostatných místnostech galerie. Těšíme se na vaši návštěvu a společné prožití této unikátní kulturní události.



Flyer_IMAGO_CZ
.pdf
Stáhnout PDF • 449KB

42 zobrazení0 komentářů
bottom of page