top of page

Nemuer - Going forth by day

"Minulý rok jsme s kapelou Nemuer pokřtili staroegyptské album "Going forth by day" - zpívané skutečně ve staroegyptštině.

Já sice muzikálním talentem příliš neoplývám, ale využila jsem k tvorbě CD svůj talent malovací - frontman skupiny mne totiž oslovil abych k albu vytvořila cover, a také postavy a prostředí do animovaných videoklipů a krátkého filmu.


Takže, i když jen dílem, považuji album také za "svou" práci:) A jsem patřičně hrdá na to, že můžu být tohohle skvělého projektu součástí.

Album je už venku, na krátkém filmu stále pracujeme (už se mi dokonce zdají sny o starém Egyptě), takže proč to vlastně zmiňuji?


Pro Nemuer (a mě), totiž můžete hlasovat v soutěži CeltCast.com! A fakt můžete hlasovat i přímo pro mě, protože je tam kategorie o nejlepší cover art (mrk mrk).



Hlasovat můžete pomocí tohoto formuláře až do 20.1., ve většině kategorií najdete Nemuer (včetně té kategorie o nejlepší cover art, mrk mrk :D). Odkaz na hlasování Děkujeme!


Níže na fotkách je ukázka z videoklipu Gates of Duat, ukázka toho, jak postavičky vypadají na mém plátně, než se rozhýbou:) a konečně - obraz, který sloužil jako cover alba."




První singl z alba - právě Gates of Duat - si můžete poslechnout tady:

24 zobrazení0 komentářů
bottom of page