top of page

Děkuji za úžasnou vernisáž Voynichovych rostliny

Srdcem plným vděčnosti vám chci poděkovat za nezapomenutelnou vernisáž výstavy "Voynichovy rostliny". Vaše účast a entusiasmus naplnily Českou Galerii Moderního Umění nevídanou energií a atmosférou, která dokonale odráží tajemství a krásu těchto záhadných děl.


Bylo mi ctí sdílet s vámi večer plný umění a objevování. Vaše reakce, otázky a nadšení byly pro mě největším darem a inspirací.


Pokud jste se vernisáže nemohli zúčastnit, mám pro vás dobré zprávy. Výstava "Voynichovy rostliny" pokračuje až do 12. května a vy máte jedinečnou příležitost prozkoumat tajemno Voynichova rukopisu v harmonii s nádherným prostorem České Galerie Moderního Umění. Obrazy, které se zdají ožívat přímo na stěnách, zvou k přemýšlení a zanechávají v návštěvnících pocit, jako by byli součástí něčeho skutečně jedinečného.


Přijďte a nechte se pohltit tímto neobvyklým spojením historie, tajemna a umění. Těším se na vaše dojmy a postřehy. Také neváhejte navštívit eshop České Galerie Moderního Umění, kde naleznete další podrobnosti a možnost zakoupit si některý z děl přímo online.


Ještě jednou moc děkuji báječnému týmu galerie a úžasné kurátorce Reny Muzik a celkově všem, kteří nás přišli podpořit.




30 zobrazení0 komentářů
bottom of page